КОНЧАР ЛИФТОВИ

Лифтови и Угостителска опрема

За Нас

КОНЧАР - Лифтови и Угостителска опрема е прв производител на лифтови, чија традиција датира уште од 1948 година. Нашето долгогодишно искуство во производство, проектирање, монтажа, одржување на лифтови и делови за лифтови, стаклени автоматски врати, подвижни скали, е гаранција за квалитет.

Широк асортиман

лифтови за секоја намена

проект и изведба според барањето на клиентите

Квалитет

секој производ е со поединечен атест

посебно сертифициран секој дел од производот

Флексибилност

монтажно-сервисен центар во Вашата близина

кратки рокови на испорака

задоволување на посебните потреби на клиентот


Галерија


Услуги

Проектирање на лифтови

Проектната документација за лифтови ја извршуваме според барањата на клиентот, во многу кус рок.


Производство

Лифтови произведуваме повеќе од 50 години, што е сигурна гаранција за квалитетот на нашите производи. Нашата производна линија покрива широк распон на типови лифтови што ја гарантира нашата грижа за посебните потреби на нарачателите.

Секој наш склоп посебно е сертифициран со атест од страна на независна, квалифицирана институција.


Монтажа

Освен проектирањето на лифтовите и квалитетот на самите делови, потребна е квалитетна монтажа, како лифтот беспрекорно би ја вршел својата функција.

Нашите лифтови ги монтираме во најкраток рок со најдобар квалитет.


Сервис

После вградувањето на лифтовите, нашите сервисни екипи и понатаму се грижат за нив.

Нашиот монтажно-сервисен центар е гаранција за квалитетно одржување на Вашиот лифт и брзо отстранување на дефектот во случај на застој.Наши Клиенти

Контактирајте нè

КОНЧАР - Лифтови и Угостителска опрема ДОО - Скопје ул. Ѓорѓи Димитров Л.Ц. 2/4
1000, Скопје
Р. Македонија


е-мејл: koncar_liftovi@hotmail.com, kontakt@koncar-liftovi.com.mk

тел: 02/2782-188
факс: 02/2782-188 02/5115-121
моб: 071 / 248 459
сервисен 24ч. моб: 070 / 270 457